Vegan eten bij Entree 1863 is een waar feest.

Vegan eten bij Entree 1863 | Een hele tijd terug maakte ik al een Linkedinliefde voor Jeroen Daals en zijn Entree 1863. Wij komen hier al jaren met enorm veel plezier.

Als vegetariër was dit restaurant al verwennerij. Maar een jaar geleden gingen we over op het plantaardige dieet. Geen enkel dierlijk product. Geen kaas, boter, vlees, vis, etc etc. En dan wordt de uitdaging tot het vinden van een restaurant met goede en vooral lekkere opties toch een uitdaging. Zeker hier in de Achterhoek. We zijn dan ook zeker een half jaar niet meer uit eten geweest. Geen zin in ‘gedoe’, want je voelt je soms toch ‘moeilijk’.

In februari 2020 dachten we: hup! Als iemand het kan dan zijn het Jeroen en zijn team van Entree, let’s go! We reserveerden online een tafel en zette in de opmerkingen: Vegan. Dat was alles. We kwamen binnen en waren zo onwijs benieuwd hoe dit zou worden opgepakt, aangezien er geen vegan opties op de kaart stonden. Toen we de vraag kregen of we interesse hadden in een 5-gangen diner, konden we onze oren niet geloven! WAT?! 5!? JAZEKER! Kom maar door. En oooooow, wat hebben we intens genoten. Het menu was zo creatief samengesteld en er was zo goed over nagedacht. Ik moest me inhouden om niet met elke hap te juichen. Klik hier om te zien wat we toen aten

Afgelopen vrijdag zijn we voor het eerst sinds alle Corona toestanden weer eens geweest. Kijk hieronder even wat we allemaal op ons bord kregen, want ook als vleeseter/vegetariër of flextariër, zou je eigenlijk eens de vegan opties bij Entree eens moeten proberen. Simpelweg, omdat het belachelijk lekker is en ach… doe eens wat anders dan anders zo nu en dan. Live a Little 😉

Huisgemaakte bitterbal van jackfruit met gelei van aperol, dragonsojanaise, grapefruit, vinaigrette van mandarijn-Yuzu en limon cress.

Thaise gele curry met sereh, kokos, kaffir lime, pompoen, fenegriek, bimi, cashewnoten, krokante ui en basmati rijst.

Huisgedraaid duindoornsorbet met kersen, kersen mousse, vanille, muntcoulis en shortcake van blauwe bes, rijstmeel en havervlokken. (Enne we hadden al één kers weggehaald bij de shortcake, vandaar het vlekje rechts op het bord. Dat lag dus geheel aan ons 😉 )

Juichen voor Jeroen | Februari 2020

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .