Bekijk hier mijn liefde voor de Vegan Creme Fraiche van Dr. Oetker op YouTube.

De Dr. Oetker vegan creme fraiche dealer. Dat is wat ik al tijden ben. Ik smokkel keer op keer, met gevaar voor eigen leven, de pakjes Dr. Oetker de grens over. En weet je… Ik heb er genoeg van. Dit goddelijke goedje is zo onwijs goed, dat het gewoon een plek in de Nederlandse supermarkten behoort te hebben. Elk gerecht dat met deze creme fraîche in aanraking komt, verandert in goud. Het is even kauwen, maar de moeite waard 😉

Vegan Creme Fraiche van Dr. Oetker

Gelukkig woon ik 5 minuten van Duitsland af, dus ik kan helemaal los. Maar zoveel mensen in Nederland kunnen er niet aankomen. Tenzij ze dus bij mij aankloppen en ik het vol liefde heel Nederland doorstuur. In de zomer is dat natuurlijk niet echt een optie, maar nu kan ik weer LOS! De mensen blij, ik blij. Want dit spul wil je overal op en in knallen. Geloof me.

Maar alsjeblieft, geweldige fijne mensen van Dr. Oetker. Gun de mensen van Nederland jullie vegan creme fraiche. Zeker in deze barre tijden kunnen we dit gebruiken met zijn allen. Waar moet ik heen? Met wie moet ik praten? Ik stap zo in de auto.

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .