Wist jij dat 53% van de vrouwen en 19% van de mannen ooit te maken heeft gehad met seksueel geweld? Ik moet je eerlijk toegeven dat ik enorm ben geschrokken van deze aantallen. Karlien maakte het zelf mee en ze vertelt zeer openhartig over haar persoonlijke ervaring. Haar tip is: Praat erover! En dat is precies wat zij doet. Ik heb dan ook enorm veel respect voor deze vrouw.

Het leven van Karlien veranderde in één klap nadat zij werd mishandeld en verkracht in haar eigen huis. En ook nog door iemand die ze kende. Een verschrikkelijke situatie en herinnering die zij met haar leven zal meedragen. Hoe ging zij om met deze ervaring? Wat heeft ze geleerd en wat kan zij die personen meegeven die in een zelfde soort situatie zitten?

Karlien, ontzettend bedankt dat je met mij wilde praten over zo’n aangrijpend onderwerp als seksueel geweld. Ik hoop en ik denk dat je een heleboel mensen kan helpen, doordat je met deze video laat zien, dat je hierover kan praten. Dat je hierover moet praten. Ik juich voor jou.

Als jij in contact wilt komen met Karlien dan kan dat onder andere via Instagram.

Miss Carly & co | Facebook

2 comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Respect dat je dit gedaan hebt Karlien.

  Ik ben zelf jarenlang slachtoffer geweest van mishandeling en sexuele mishandeling in mijn eigen huwelijk.
  Daar ligt ook een enorm taboe op.
  Verkrachting binnen een relatie wordt vaak ook onderschat en zelfs bespot.
  Ook ik kamp nu jaren later nog steeds met de gevolgen ondanks veel therapie.

  Fijn dat je vrouwen wilt waarschuwen en je verhaal wilt delen.

  Ellen bedankt dat je dit onderwerp ter sprake brengt.

  Groet EstherB

  • Wauw, dank je wel voor jouw reactie Esther. En inderdaad, het is en blijft een taboe. Het is zo belangrijk om erover te praten en ik hoop dat Karlien door het delen van haar verhaal het gesprek toch op gang kan brengen / heeft gebracht.

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .