
Rem gaat weer voor jullie koken. Dus hierbij onze nieuwste Rem, wat eten we (vegan).
Vandaag maakt hij de lekkerste gebakken aardappels, een hele fijne bloemkool en broccoli mix, met een mosterd-dille saus en de vegan juicy steak van de Lidl. Ooooh boy! Geheel plantaardig en zo enorm lekker. En laat het maar aan Rem over, om je fijne tips te geven, om je eten nét even wat lekkerder te maken.
Wat hebben we gebruiken:
Bloemkool en broccoli koken met een bouillonblokje, peper en zout.
Gebakken aardappels: aardappels, olijfolie, zwarte peper, zout en knoflook.
Mosterd-dille saus: Boter (wij gebruiken Flora Plant salted), bloem, plantaardige melk (wij gebruikten de Haver Barista van Oatly), verse dille, mosterd, zwarte peper en zout.
Juicy Steaks van de Lidl met peper, zout en als geheim ingredient, nootmuskaat.
Mocht je de Juicy steaks van de Lidl nog niet kennen, dan mis je echt wat. En de nootmuskaat maakt deze steak nog 10 keer beter dan ie al is. Zoals kleins, maar zo enorm veel impact. Als ik er weer aan denk, kwijl ik weer een beetje.
Add comment