Rem, wat eten we makkelijke plantaardig
Klik op de foto om naar de video te gaan.

Reeeeeem, wat eten we?! De vraag die elke dag door mijn hoofd spookt, want waaaauw. Die man van mij kan koken! Vandaag maakt hij iets wat makkelijk is én natuurlijk geheel plantaardig. Rem gebruikt in plaats van grammen en milliliters, gewoon zijn gevoel. Dus ik schrijf geen uitgebreid recept op, want hoe hij alles gebruikt zie je vanzelf in de video. Daarom zet ik hieronder alles wat we hebben gebruikt, mocht je met ons willen meekoken. En dat kan ik je van harte aanraden, want wat een heerlijkheid weer.

Wat hebben we gebruikt: In de paprika ging left over aardappelpuree met dille. In plantaardige boter gebakken spinazie met peper, zout en nootmuskaat en een plak vegan kaas. Voor de saus: olijfolie, champignons, rode ui, vegan slagroom, plantaardige melk, peper en zout, plantaardige boter.

In deze video bespreken we ook onder andere onze favoriete vegan kazen. We zijn dan ook heel benieuwd welke kaas jouw favoriet is.

Wil je meerdere “Rem, wat eten we” video’s bekijken? Dan kan je hier klikken. En als je geen video wilt missen, dan raad ik je aan je te abonneren op mijn YouTube kanaal en op het belletje te drukken, want dan mis je geen enkele upload.

Nou, daar ga je! Makkelijk plantaardig, wat willen we nog meer? Veel plezier met deze video en tot de volgende.

Liefs,

Ell

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .