Bekijk de Rem, wat eten we? | Groentenprutje met Aziatische inslag op YouTube.

Het is zover! Rem gaat voor jullie koken! Bijna elke dag post ik op Instagram wat Rem voor een heerlijke dingen voor ons kookt. Ik sla deze op in de highlights onder het kopje: Rem, wat eten we? Deze video’s krijgen altijd ontzettend leuke reacties. Meerderen van mijn volgers vroegen zelfs om een heus kookboek of kookvideo’s. Dus… here we are! Hij maakte een groentenprutje met Aziatische inslag voor jullie. Geheel vegan.

Als je nou denkt: ik wil meer weten over die Rem! Dan heb je geluk. We hebben samen een Plantaardige Praat opgenomen, dus deze kan je in alle rust gaan bekijken. Hij maakt custom made (keuken)messen, als je daar geïnteresseerd in bent, kan je zijn Knives and co Instagram account bekijken.

Messen van Rem Knives and Co

We hopen dat je wat opsteekt van de video die we hebben gemaakt en als je nou een gerecht bent tegengekomen in de Rem, wat eten we highlights op mijn Instagram pagina, laat het ons dan weten. Wie weet maakt Rem jouw favoriet dan in de volgende video. En geef vooral een like, want met minimaal 50 likes gaan we snel een nieuwe video voor jullie opnemen 😉

1 comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .