Proefdiervrij en vegan Beauty
Klik op de foto hierboven om naar de video te gaan.

Proefdiervrij en vegan Beauty. Het wordt gelukkig steeds meer de norm. Toch zijn er nog te veel merken die gewoon blijven testen op dieren. Geheel onnodig en dat laat ik je zien met de merken die ik vandaag gebruik in deze video. Allemaal zeer betaalbaar en alle merken zijn proefdiervrij. Let op, niet alle merken zijn geheel vegan, maar veel hebben wel vegan opties en die laat ik je dan ook zien. Ok, ik maak hier en daar zelf ook nog wel eens een foutje, zoals je ziet in de video.

Gebruikte spullen: Morphe | 35o palette. Fiftyfifty Make up | The Winter palette. Jeffree Star Cosmetics | Supreme Frost Diamond Wet. Catrice | CleanID Eye pencil. B.A.E. | 3D effect Waterproof mascara en mascara lash in a tube volume.

Nou heb ik meer dan 100 lippenstiften en ik koos uitgerekend de verkeerde. De NYX lippenstiften die ik gebruik en de Becca Highlighter zijn niet vegan. Beide merken zijn wel Cruelty Free en hebben veel vegan opties, dus er zijn genoeg andere opties. My bad. Traaalalaaaa.

Dus… proefdiervrij en vegan Beauty, let’s go!

Wil je nog een andere make up video zien? Hierin laat ik je nog een merk zien, die super betaalbaar is én ook nog eens een hele goed kwaliteit. Klik hier en je gaat direct naar de video.

Make up Rev

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .