Plantaardige Praat Stephanie Aukes Supastar PR

In deze Plantaardige Praat ga ik in gesprek met Stephanie Aukes van Supastar PR. Stephanie is een echte PR-heldin. Of je nu een start-up bent of een multinational, zij zorgt ervoor dat jouw bedrijf de exposure in de media krijgt die jij verdient. En dan gaat het ook nog eens om free publicity. En dit kan een bonus voor je zijn: als je een duurzame of vegan onderneming hebt, heeft ze een extra soft spot voor je.

Ik heb een paar uur bij Stephanie gezeten en ik heb in die korte tijd al zoveel geleerd. Over hoe bedrijven denken. Hoe de pers denkt. Hoe je in dit geval niet vanuit jezelf moet denken, maar vanuit de journalist. En in de video geeft ze nog meer mooie tips voor ondernemers. Doe daar je voordeel mee.

Wat ik ook zo tof vind aan deze vrouw, is dat ze zakelijk een enorme business woman is, maar dat haar hart het hardste gaat kloppen van haar konijnen. Baby Cakes en Punkie zijn haar grote liefdes en dat is te zien. Een klein hokje op het balkon of in de tuin is een grote no go. Nee, deze lieverds kunnen gewoon het hele huis door wandelen. Zo onwijs leuk om te zien. Tijdens ons gesprek zat Baby Cakes dan ook lekker onder tafel.

Baby Cakes en Punkie

We spraken natuurlijk over Supastar PR. Over haar vegan reis. Over konijnen en nog zoveel meer. Geniet mee met de Plantaardige Praat met Stephanie Aukes.

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken