Timo Kramp Kindly Made
Klik op de foto hierboven om naar de video te gaan.

Timo Kramp wil met zijn Kindly Made een grotere impact bewerkstelligen voor plant-based bedrijven. Je hoort het goed, met zijn agency werkt hij alleen samen met bedrijven waar geen enkel dier aan te past komt. Hoe mooi is dat.

Timo werd leerde het onderwerp veganisme kennen dankzij zijn vader. Die had namelijk in het vliegtuig een documentaire zien en toen ze die met de hele familie bekeken, was er eigenlijk geen weg terug meer voor Timo. En van de één op de andere dag besloot hij over te stappen op het vegan leven. Iets wat hem op alle mogelijke manieren ontzettend goed bevalt.

Naast zijn leven in Nederland, heeft hij ook een leven dat wat zonniger en warmer is. Hij werkt ook veel vanaf mooie Curaçao. Dus zal er een overstap naar de grote Verenigde Staten inzitten voor Kindly Made? Ik ben heel benieuwd.

Het opzetten van een geheel vegan bedrijf als Kindly Made heeft nog wel wat haken en ogen gehad. Want nu zijn er zoveel plantaardige merken, maar bij de opstart van het bedrijf lag dat nog wat anders. Maar Timo heeft doorgezet en heeft al heel wat merken mogen laten stralen, zoals je hieronder kan zien.

Benieuwd naar zijn hele verhaal? Klik dan op de foto hierboven.

Veel kijk plezier met de Plantaardige Praat van Timo Kramp van Kindly Made!

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .