Bekijk hier de Plantaardige Praat met Sytse Monsma van Het Groene Broertje op YouTube

Sytse

Sytse is zo’n man waarmee je je compleet kapot kan lachen en waarmee je ook een enorm bijzonder gesprek kan hebben over spiritualiteit. Dat ga je ook merken in deze Plantaardige Praat. We hebben echt keihard gelachen, maar er is ook een traan gelaten. De wereld is zo fijn niet op het moment, maar gelukkig heeft Sytse er zo’n kijk op, dat het toch hoopgevend is. Dus daar wil ik me graag aan vasthouden. Daarnaast denkt hij dat we met een jaar of 20 raar worden aangekeken wanneer iemand nog vlees eet. Zou het echt zo zijn? Want oooeeehhh, dan zie ik de aankomende 20 jaar met extra plezier tegemoet.

Het Groene Broertje

Het groene broertje

Het bedrijf van Sytse heet Het Groene Broertje. En hij doet echt van alles! Met veganisme, duurzaamheid en spiritualiteit als rode draad. Van productfotografie tot kaartleggingen, van Reiki tot product reviews. He is your man. Hij noemt zichzelf ook een Kosmisch verbinder. Hij legt tarotkaarten voor je of je kan via hem een vraag stellen aan het universum. En hey, waarom geen hele maandlegging? Geen idee hoe dit allemaal werkt, maar op deze manier helpt hij een heleboel mensen op een mooie manier meer inzichten te krijgen. En dat kunnen we wel gebruiken in deze rare periode. Als je interesse hebt in een van deze opties, dan kan je terecht in zijn webshop.

Al met al is Sytse gewoon een ontzettend fijn mens en is Het Groene Broertje een bedrijf vol verrassingen. Ik kan het je aanraden om de Plantaardige Praat met hem te bekijken, om zo te zien wat hij precies allemaal doet en waarom, want er is niemand die je dat beter kan uitleggen dan Sytse zelf. En als je toch bezig bent… Volg hem vooral ook op Instagram, want hij is leuk.

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .