Daar is ie dan! De allereerste aflevering van mijn nieuwste serie: Plantaardige Praat. In de eerste aflevering van Plantaardige Praat ga ik in gesprek met Suzanne van Puur Suzanne. Zij is onder andere een food coach, die jou helpt de overgang naar het plantaardige leven, lekker makkelijk te maken en ze heeft een geweldig leuke site vol met recepten en inspiratie als het gaat om eten, duurzaam wonen en leven, boeken en leuke hotpots in Nederland en ook in het buitenland. Een echte aanrader om even te kijken.

Waarom is ze over gegaan op een plantaardig dieet? Welke vegan merken vindt ze tof? Waar loopt ze tegenaan? Een paar van de onderwerpen waar we over hebben gesproken. Het was een ontzettend leuk gesprek met een vrouw met een hele duidelijke mening, die ook niet bang is om deze uit te spreken.

En ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd wat jullie van deze eerste Plantaardige Praat met Puur Suzanne aflevering vonden. Ik ontvang heel graag jullie comments, tips en op-of aanmerkingen hier of op mijn Youtube pagina

Via www.puursuzanne.nl kom je nog meer te weten over Suzanne en haar onderneming. Je kan haar ook volgen op Instagram.

Veel plezier met deze eerste aflevering en graag tot de volgende!

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .