Bekijk hier de Plantaardige Praat met Sonja Silva op YouTube.

Herinneren jullie je TMF nog? Och man, dat was destijds toch echt alles! Hele dagen naar muziekvideo’s kunnen kijken en luisteren. Wanneer je eigenlijk huiswerk moest maken, stond stiekem TMF aan op de achtergrond, want dat was natuurlijk vele malen leuker. Wanneer ik aan TMF denk, denk ik direct aan haar. Dat was mijn eerste kennismaking met deze prachtige vrouw. En hoe leuk is het dan om zoveel jaar later een Plantaardige Praat met Sonja Silva te mogen opnemen.

Zij was één van de VJ’s van TMF en later ging ze onder andere door als presentatrice van bv. Yorin Travel. En ook als actrice ging het haar lekker af. Bijvoorbeeld in Costa en Penoza. Al met al een vrouw met veel talenten. Ze noemt zichzelf een “mediameisje”. En laat deze media vrouw nou ook nog een vegan zijn. Alle reden om een Plantaardige Praat op te nemen met dit leuke mens.

Toen ze twee jaar geleden met enorm veel liefde naar haar onwijs schattige hondjes keek, kwam het besef. Waarom geven we zo ontzettend veel liefde aan onze huisdieren, maar eten we bijvoorbeeld wel varkens, kippen en koeien? En niet alleen zij besloot om een plantaardige levensstijl aan te nemen, maar haar man deed vrolijk mee. Iets waar ze vier jaar lang tegenaan zat te hikken (want ja… kaas!) maar waar ze dan toch de omschakeling heeft gemaakt. Een keuze waar ze dagelijks nog blij mee is. Hoe mooi is dat!

Sonja met haar hond Jackson
Sonja met haar grote liefde Jackson.

We praten onder andere over het geloof, autisme en de gastric bypass die zij onderging. Maar je zal wel begrijpen dat ik je niet al te veel ga vertellen over ons gesprek. Klik vooral op de link bovenaan om de Plantaardige Praat met Sonja te bekijken. Een like en comment zou geweldig zijn. En wanneer je je wilt abonneren op mijn kanaal doe ik een extra dansje.

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken