Plantaardige Praat met Robert-Jan Rietveld van Schorem Rotterdam
Klik op de foto hierboven om naar de video te gaan.

Robert-Jan Rietveld van Schorem aka The Bloody Butcher. De man achter Reuzel. Lord of the Lard. Jaja. Deze man mocht ik interviewen voor de Plantaardige Praat. Je zou het niet verwachten met al die namen die ik opsomde, maar deze man leeft het plantaardige leven. Met uitzondering van zijn 30 jaar oude leren jas. Want zoals hij het zegt: “Die ga ik echt niet weggooien. Pleurt op.”

Hij heeft van veel dingen moeten afkicken in zijn leven. Drank, cocaïne, kaas… In de video zie je van welk product hij het het moeilijkste vond om af te kicken 😉 Het plantaardige leven heeft hem veel goed gedaan. Zo rent hij bizar veel, zonder het brandige gevoel dat hij eerder had in zijn knieën. Zijn huid is beter geworden en hij heeft meer balans gevonden in zijn leven.

Ik heb genoten van mijn interview met Robert-Jan. Ik had uren met deze man kunnen doorpraten. Maar ook echt uren, want hij praat maar door 😉 Heerlijk. Hij neemt geen blad voor zijn mond, geen suikerlaagjes om dingen zoeter te maken en gooit alles wat negatief is, in the f*ck it bucket. Die f*ck it bucket is iets waar ikzelf ook meer gebruik van ga maken. Een van de mooie dingen van de Plantaardige Praat is dat ik er zelf zoveel van leer en hopelijk jullie ook.

Ik wens jullie enorm veel plezier met dit interview en graag tot de volgende.

Groetjes,

Ellen

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken