Plantaardige Praat Myke
Klik op de video hierboven om naar de video te gaan

Wat was dit weer een feest van een gesprek. Myke is eigenaresse van en barber bij The Bodhi Barber. Deze vrouw is zo leuk, zo lekker echt. Ik kwam er binnen gelopen en het was gelijk alsof we elkaar al jaren kennen. Bijzonder hoe je dat hebt met sommige mensen.

De kinderfilm (ja, echt) Okja heeft Myke over de vega drempel geduwd, maar al snel wist ze dat ze meer moest doen. Natascha van Plantaardiger heeft haar nog meer aan het denken gezet en zo ging Myke al snel over van vega naar vegan. Een keuze waardoor ze zich geesterlijk als lichamelijk zoveel beter bij voelde. Eén van de leukste dingen vindt ze, dat ze hierdoor extra creatief wordt in de keuken.

En dan is het natuurlijk nog van belang om te melden, dat alle producten die ze in haar barbershop gebruikt helemaal vegan zijn. Hoppa! Geweldig. Dus heren, in en rondom Eindhoven, als ik jullie was zou ik snel eens een afspraak inplannen bij The Bodhi Barber en dus bij deze Barbermama.

Heel veel plezier met deze Plantaardige Praat met Myke. Want ik denk dat iedereen na het zien van deze Praat toch vanzelf een beetje verliefd op haar wordt.

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .