Plantaardige Praat met Mike van Freggies

Een voormalig American Football speler die zich tegenwoordig stort op de plantaardige markt met Freggies, dat is Mike Maduro. Of je nu thuis op de bank zit en wat van zijn producten wilt bestellen of je bent een horeca held, bij Mike kan je aankloppen voor zijn heerlijke en ook nog eens gezonde producten.

Voordat we dit interview opnamen, kreeg ik zowaar een buffet aan eten voorgeschoteld. De burgers, een stoof en de satay met sate saus, alles kwam voorbij. Lucky me! Ik heb zitten smikkelen als een klein kind, inclusief knoeien en al. Van dat knoeien baalde ik dan wel als een stekker, want Mike’s heerlijke eten verdiende het niet om geknoeid te worden. Maar goed, soms heb je van die momenten (zachtjes huilend)…

Freggies burger
De heerlijke satay van Freggies

Ik moet zeggen dat, ondanks mijn geknoei, dit een zeer fijne manier was om deze Plantaardige Praat te starten. De sfeer zat er gelijk goed in en een trotse Mike zat voor de camera. Ik blijf het geweldig vinden om ondernemers vol enthousiasme te zien vertellen over hun product.

De burgers van Freggies zijn een echte aanrader. Dus heb je zin in een heerlijke burger die ook nog eens rijk is aan vezels, maar weinig onverzadigde vetten en zout bevat. Ow, en geen toegevoegde suikers, GMO vrij, palmolie vrij en ook nog eens… dierenleed vrij én gemaakt met heel veel liefde, ga dan snel naar de webshop van Freggies. Je gaat er geen spijt van krijgen.

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *