Klik hier voor de Plantaardige Praat met Maartje Derks van Soosee.

Maartje Derks, ze shined als PR & Head of Vegan Category bij de geweldige app Soosee (deze naam is trouwens totaal niet vegan, daarover meer in de video). Deze app is geweldig voor zowel vegans als niet vegans. Je scant namelijk de ingrediëntenlijst van een product en Taadaaaaa! Je ziet gelijk of er een ingrediënt tussen staat waar jij allergisch voor bent óf als je vega of vegan bent, of er ingrediënten die je niet wilt eten. Er zitten dus meerdere categorieën in de Soosee app. Ideaal dus!

Soosee app

Je kan Maartje ook kennen als één van de serveerster bij het programma First Dates. De vegan serveerster die toch wel met pijn in haar hart de vleeskeuzes van de daters aan tafel bracht. Wat wel heel tof is, is dat zij een oproep deed in een vegan Facebookgroep en dat hier rond 500 reacties op kwamen! Hierdoor kwamen er dus meer en meer vegans in beeld tijdens de afleveringen. Geweldig wanneer je op zo’n manier toch het veganisme meer de wereld in kan sturen.

Ze heeft jaren over de wereld gezworven en in de tijd dat ze in Nederland woonde, woonde ze af en aan op andere plekken. Maar sinds kort heeft ze haar droom omgezet in de werkelijkheid, want ze heeft nu haar eigen camper waar ze full-time in woont. Hoe tof is dat?! Ze gaat, samen met haar hond Fladder, heel Nederland door en straks gaat ze door Europa met het idee een tijdje te overwinteren in Portugal. Wat een heerlijk idee.

Al met al kan ik hier door blijven gaan met typen, maar het leukste is gewoon om de video te kijken. Want wat een leuke vrouw is dit.

Plantaardige Praat | Vegan Awards

Ow en nog iets heel geweldigs! De Plantaardige Praat staat namelijk tussen de publieksnominaties van de Vegan Awards (WHAAAAAAAA!). Je kan op de Plantaardige Praat stemmen door HIER heen te gaan, dan ga je naar het kopje Beste Socialmediacontent en dan naar Plantaardige Praat | Natuurell. Je kan stemmen tot en met 13 september 2020.

Vegan Awards beste social media content

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .