Lisette Kreischer
Klik op de foto om naar de video te gaan.

Als iemand mij instant blij maakt, dan is het Lisette Kreischer wel. Daarom was ik ook zo blij toen ze ja zei tegen de Plantaardige Praat. Deze vrouw straalt één en al enthousiasme en passie uit. Zeker wanneer het gaat om het onderwerp Veganisme.

Al 20 jaar is Lisette vegan. Ook zij begon in te zien dat ze dieren liever levend om zich heen heeft, dan dood op haar bord. Moet je nagaan… 20 jaar! Hoe anders was de wereld toen nog. Zeker als het gaat om het vegan aanbod. Natuurlijk was er toen ook al genoeg aan vegan whole foods. Bloemkool is natuurlijk ook gewoon vegan. Je verwacht het niet 😉 Maar als het gaat om een plantaardige vervanger van, ik noem maar was, kaas, zag het er toen toch nét even anders uit. Hoe ging Lisette hiermee om?

Sinds kort is er een nieuw boek op de markt gekomen van Lisette, Dog.Eat.Plant. Dit boek schreef ze samen met Rick Scholtes. Alles over honden en plantaardig eten. Inclusief recepten voor volwaardige maaltijden voor je hond (en jezelf) en snacks. Waar honden door veel mensen nog gezien worden als een echte vleeseter, is dat al lang niet meer het geval. In Dog.Eat.Plant wordt precies aangegeven waarom dat niet meer zo is. Wetenschappelijk onderbouwd en al. Zoals ze zelf aangegeven op de website: “Een stevig wetenschappelijk onderbouwd boek over het waarom en hoe van plantaardig hondenvoer. DOG.EAT.PLANT helpt mensen over te schakelen op een vegan dieet voor hun hond, én geeft mensen die hun hond al vegan voeren eindelijk alle troeven in handen om de discussie te winnen.”

Onze honden gaan ook enorm goed op het plantaardige dieet. Hier wordt elke weer voor ze gekookt en ze genieten er duidelijk van. Dus dit boek is dan ook een hele groter aanrader. Neem vooral een kijkje in Lisette’s webshop. Ow, en als je toch bezig bent.. Man.Eat.Plant is de holy grail hier in huis. Just saying…

Interesse in mijn zelfgemaakte plantaardige hondenkoeken? Bekijk ze in mijn webshop.

1 comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .