Janneke van der Meulen
Klik op de foto om naar de video te gaan

Janneke van der Meulen is één brok drive. Maar ja, dat kan je ook verwachten van een topsporter. Ze is trainer, ze is coach, ze is schrijfster, ze is spreekster én ze is Wereldkampioen roeien. Wauw! En natuurlijk hebben we het over de Plantaardige Praat, dus vanzelfsprekend leeft ze geheel plantaardig.

Janneke is echt een voorloper geweest. Topsport in combinatie met een vegan levensstijl was in 2011 iets wat nog nieuw was in de topsport. In 2013 maakte ze nog een kort uitstapje, toen ze in Korea waren voor een WK, maar al heel snel wist ze: Dit doe ik nóóit meer. Daarna ging er een wereld voor haar open, omdat ze dankzij haar plantaardige manier van leven nóg beter ging presteren.

Binnenkort komt het boek De Eiwitleugen van Janneke uit. Hierin vertelt ze precies welke verhalen we elkaar vertellen die niet kloppen én ons en de wereld niet helpen. Haar boek gaat hier op een vrolijke manier dwars doorheen.

Naast dit boek schreef ze ook al de boeken Eet WIN-WIN en Super snel herstel. ‘Eet WIN-WIN’ heeft ze speciaal geschreven voor mensen die zich meer willen verdiepen in het plantaardige leven en vooral plantaardig eten. En ‘Super snel herstel’ heeft ze geschreven voor mensen die, nou ja, de naam zegt het al: super snel willen herstellen. Dan doelt ze natuurlijk op de topsporters, maar ook op ondernemers.

Ow ja… en dat dagelijks zwemmen in de Vinkeveense Plassen… Ik krijg het al koud wanneer ik eraan denk.

Veel plezier met deze nieuwste Plantaardige Praat met Janneke van der Meulen.

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .