Plantaardige Praat Do Bongers Basic Theory
Klik hier om naar YouTube te gaan.

Deze vrouw is een vak apart. Do Bongers pakte haar spullen en ging, na drie jaar bierbrouwen bij Oersoep, richting Schotland. Ze wilde namelijk alles leren over bier brouwen. In deze Plantaardige Praat hebben we het onder andere hoe ze van bier brouwen, naar het fermenteren van groente en fruit ging.

Drie jaar lang werkte ze in Aberdeen, Schotland bij Fierce Beer. Daar is ze zelfs de eerste vrouwelijke bierbrouwer van het jaar geworden. Hoe tof is dat! Bij het brouwen van bier, komt ook fermentatie om de hoek kijken. En dat is echt Do haar grootste passie. Het is een feest om haar hierover te horen praten. Ze weet echt alles over fermenteren. Haar liefde voor fermenteren, is dan ook één van de redenen dat ze is gestart met haar bedrijf Basic Theory.

Voor deze Plantaardige Praat deden we onder andere een smaaktest. Als iemand die zuurkool helemaal niks vindt, maar dol is op kimchi, was ik énorm benieuwd wat ik ging vinden van de producten van Do. Ik mocht al haar producten proeven én ook een product dat er nog aan zit te komen, namelijk haar waterkefir. Ik moet je eerlijk bekennen dat is de allerbeste waterkefir is, die ik ook heb geproefd. OMG! Ik kan dan ook niet wachten tot ook dit te bestellen is bij Basic Theory, want ik wil een krat bestellen. Of meer. Liever meer.

En weet je wat ook fijn is? Do’s geweldige vegan Kimchi tosti. En laten we daar nou ook een video van hebben! Die kan je hier bekijken.

Ik wens jullie ontzettend veel plezier met deze Plantaardige Praat met Do Bongers. Enne… neem zeker ook even een kijkje op haar Instagram account, want daar geeft ze allerlei tips en daar blijf je op de hoogte van al haar workshops.

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .