Ken jij de koeckies van Koeckie al? Deze zijn écht next level. Het zijn bijna gebakjes, zo groot en gevuld zijn ze. Ze zijn er in allerlei smaken en allerlei kleuren. Je kan zelfs Gender reveal / Baby shower koeckies bestellen bij de dames. Dan heb je al iets te vieren, maar door deze koekjes wordt het feest nóg groter en vooral… veel lekkerder.

Koeckie
Foto gemaakt voor The Veggie Reporter

Naar dat ze geweldige koekjes maken, zijn de dames zelf ook zo enorm leuk. Judith is druk aan de slag met haar Bonusvegan Instagram account. Daar deelt ze wekelijks alle vegan aanbiedingen met je. Daarnaast is ze nu zelfs bezig met een eigen site en daar heeft ze zulke toffe dingen mee in de planning staan. Dus houd haar in de gaten.

Dan Madelon. De briljante Tante Tofu. Zij heeft haar eigen food truck en je kan je voorstellen dat in deze coronatijdens die truck niet veel op pad is geweest, terwijl er een prachtig festivalseizoen gepland was. Wel kan ik je alvast twee tips geven, voor wanneer ze straks weer helemaal los gaat. Als ze ergens staat met haar truck, probeer dan vooral de pulled plant en de bitterballen. Die zijn HEERLIJK!

In deze Plantaardige Praat hebben we het over bewusteloze leerlingen, over de kerstdinerverzieker, de Koeckie werkdagen en natuuuhuuuurlijk over de Koeckies zelf.

Vlog video business ondernemen ondernemerschap vlogger videomarketing vegan plantaardig veganisme cruelty free diervriendelijk positief positiviteit vloggen video’s melk is voor kalfjes plantaardige praat dieet levenswijze levensstijl duurzaam sustainable duurzaamheid veganistisch koekjes koeken bewust instagram foodtruck food truck festivals baby shower gender reveal marketing

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *