Vegan Masters
Klik op de foto hierboven om naar de video te gaan.

Vegan Masters is een site om je vingers bij af te likken. Geheel plantaardig én ook nog eens palmolie vrij. De meest geweldige maaltijden worden tot aan jouw deur gebracht, wanneer jij hier jouw bestelling plaatst. Of je nu zin hebt in pizza of een curry, je kan je geluk niet op. Elke Master heeft zijn of haar eigen specialiteit, dus van alles wat je bestelt, krijg je het lekkerste van het lekkerste.

En weet je wat super tof is? Je kan aandelen kopen in dit bedrijf. 11% van de aandelen wordt verkocht aan de Vegan Masters fans. Je kan al instappen vanaf € 100,00. Op de site van Eyevestor gaan ze, zoals Danny zegt, met de billen bloot over het hele bedrijf. En ik zou niet al te lang wachten als ik jou was, want ruim 88% van de aandelen is al verkocht. Als. Een. Speer.

In deze Plantaardige Praat hebben we het natuurlijk over de vegan wereld tour van Danny, over de aandelen die ze verkopen, dat ze stiekem mysterie guest zijn (dus pas maar op!) en over het feit dat zelfs jij, ja jij, een Master kan worden. Heb jij een geweldig gerecht dat jij vaak klaarmaakt in de keuken? Dan kan jij jou aanmelden via het contactformulier op de site en wellicht word jij dan wel de volgende master.

Heel veel kijk plezier met de man achter Vegan Masters.

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .