Danielle groene stapjes
Klik hier voor de Plantaardige Praat met Daniëlle van Groene Stapjes.

In deze Plantaardige Praat draait alles om groene stapjes. Dat is namelijk het instagram account van Daniëlle van Veen. Met dit account wil ze graag mensen inspireren door meer te laten zien over minimalisme, veganisme en duurzaamheid.

We praten over haar studie die draait om toerisme. Nou hoor ik je denken: Lekker duurzaam! Maar… Daniëlle wil er haar eigen duurzame draai aan geven en daar vertelt ze vol passie over.

Ze is de initiatief neemster van de zwerfafvalchallenge. Een challenge die ze begon toen ze nog in Spanje woonde voor haar studie, ze een reden zocht om meer naar buiten te gaan en zo de eenzaamheid tegen te gaan. Tegenwoordig organiseert ze de challenge samen met Julia van Duurzaam op Kamers. De challenge sloeg namelijk heel erg aan, dus werd het tijd om hulptroepen in te schakelen. Hoe mooi is dat!

zwerfafvalchallenge

We hebben het over haar prachtige tattoo’s, waarvan er zelfs eentje hand poked is. Over de reacties uit haar familie, hoe ze vis jarenlang beschouwde als een product, in plaats van een levens wezen en wat haar favoriete vegan chocolade is.

Dank je wel, Daniëlle. Dat je mensen zo inspireert om de wereld te helpen. En wat mooi dat je naam letterlijk aangeeft dat het mag met kleinere stapjes en niet gelijk met enorme stappen.

Veel kijk plezier met de Plantaardige Praat met Danielle en tot de volgende.

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .