PP Cilla SavageCilla
Klik op de foto hierboven om naar de video te gaan.

SavageCilla aka Cilla Voogd, wellicht kennen jullie haar nog als Squadcilla, maar die naam heeft ze alweer een tijdje geleden veranderd. Maar even… wat een tof mens is dat! Een brok energie en passie. Ze gaat met SavageCilla strijden! Strijden tegen ongelijkheid. Of dat nu gaat om bv. BLM, vrouwen rechten of veganisme. Waar ongelijkheid is, komt SuperCilla om de hoek kijken. Met een Podcasts, Blogs en via haar Instagram account. BAM!

Cilla werd al op jonge leeftijd vegan, toen haar via haar vrijwilligerswerk bij de kinderboerderij pijnlijk duidelijk werd, dat het kalfje en lammetje dat zij voor zorgde op een dag weg waren. Naar de slacht, want: “Meiske, dit is een bedrijf.” Auch. Die kwam zo binnen, dat ze vanaf die dag direct gestopt is met het eten van vlees. Vegan werd ze pas later, dankzij een ontmoeten van haar toenmalige man Tom. Die ontmoeten mondde uit tot een vegan challenge en die beviel zo enorm goed, dat ze besloot nooit meer terug te gaan.

De Plantaardige Praat met Cilla gaat over het veganisme, de ongelijkheid in de wereld, maar ook de kinderwens die zij nooit heeft gehad. Een interessant verhaal met een vrouw met een cape. We gaan nog heel veel horen van haar en wie weet… gaat ze ooit wel de politiek in. Ik zie het haar al helemaal doen.

Veel plezier met deze aflevering en tot de volgende.

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .