In deze Plantaardige Praat spreek ik met Tessa Luijten van het Instagram kanaal Een groen leven. Via dit kanaal wil zij mensen inspireren duurzamer te leven. Zij deed dat onder andere door op een plantaardige levensstijl over te stappen. De vee industrie is letterlijk en figuurlijk killing. Dus wanneer je duurzamer wilt leven is één van de beste beslissingen die je kan maken, overstappen naar een plantaardig dieet. Dit heeft ontzettend veel impact op de wereld en op jezelf als mens.

Tessa vertelt hoe zij razendsnel is overgestapt naar een plantaardige levensstijl. Ook hier komt The Vegan Challenge weer naar voren als een geweldig hulpmiddel om deze stap te maken. We praten ook over hoe ze niet begrepen werd in haar vorige relatie en hoe zij zo duurzaam mogelijk probeert te leven.

Laat Tessa je inspireren om duurzamer te leven. Of dat nou is doormiddel van plantaardig te leven of andere duurzame keuzes te maken in het leven. Via haar instagram account helpt ze jou beetje bij beetje op weg.

Mochten jullie nog tips hebben om zo duurzaam mogelijk te leven, deel deze dan vooral met ons. Wij horen graag welke veranderingen jullie hebben doorgevoerd in jullie leven om de wereld een beetje groener te maken.

Veel plezier met deze Plantaardige Praat met Een Groen Leven aka Tessa Luijten.

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .