Plantbased Dennis
Klik op de foto om naar de video te gaan.

Nou ja! Om te beginnen, mogen we Plantbased Dennis feliciteren! Hij werd donderdag namelijk als Roti Master benoemd tijdens de Find The Master finale van Vegan Masters. Yaaaay!

Dennis is een man van woorden, veeeeel woorden. Ik ben eigenlijk veel te lang bij hem geweest, aangezien we zo enorm lekker zaten te kletsen. Natuurlijk draaide alles om zijn vegan leven, maar we hebben ook een enorm mooi gesprek gehad over het feit dat hij heeft gewerkt bij het Dolfinarium en de dierentuin. Daarom heb ik Dennis zijn Plantaardige Praat ook in 2 delen opgedeeld. Zijn persoonlijke verhaal en zijn dierentuin verhaal.

Dennis was ooit de allergrootste vleesliefhebber die je je kon voorstellen. Met zijn verjaardag vroeg hij om een bord kip in plaats van andere cadeaus. Vlees. All day every day. Na verschillende fases te hebben doorlopen is hij nu geheel vegan en kan zij zich niet meer voorstellen dat hij ooit zoveel vlees en andere dierlijke producten naar binnen werkte. Als iemand die veel in de sportschool stond, dacht hij dat dierlijke eiwitten van groot belang waren. Hij weet nu wel beter en zegt zelfs dat je met een plantaardig leven wellicht nog wel betere resultaten kan behalen.

Dennis is ook sinds kort ambassadeur van stichting Melief. Zoals op hun site te lezen is: “De stichting heeft tot doel om dieren die verwaarloosd, mishandeld of met de dood bedreigd worden, een fijne nieuwe en permanente plek te bieden. Zo kunnen ze bij Stichting Melief rustig oud worden. Dieren die niet in asielen terecht kunnen of geen kans maken om er ooit nog uit te komen, zijn zo toch verzekerd van een onbekommerd leven.” Een prachtig initiatief waar Dennis zich dus vol passie voor inzet. Want zij kunnen alle beetjes gebruiken. Wil je de stichting, net als Dennis helpen? Klik dan hier voor de mogelijkheden.

Heel veel kijkplezier en deel twee waarin Dennis alles vertelt over zijn werk bij het Dolfinarium en Blijdorp volgt zeer binnenkort.

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .