Klik op de foto hierboven om naar de video te gaan.

Het Dolfinarium of Diergaarde Blijdorp is nou niet echt een plek waar je aan denkt als een werkplek voor mede vegans. Echter was Dennis die persoon wel. Ik vond dat altijd heel apart. Ik gok een aantal van jullie ook. In deel 1 spraken we over zijn vegan leven en in deel 2 gaan we dieper in op zijn voormalige werkplekken, het Dolfinarium en Diergaarde Blijdorp.

Dolfijnen trainen bij het Dolfinarium is zeer waarschijnlijk een droom geweest van velen van ons. Als je nog zo jong bent, weet je niet veel beter. Zo was dit ook de droom van Dennis en zowaar, werd zijn droom verwezenlijkt. Hij verleende zijn hele identiteit aan het dolfijnen trainen. Wat begon als een bijbaantje, werd zijn full time baan. Totdat hij dankzij zijn opleiding begon in te zien dat de dieren binnen het dolfinarium het helemaal niet zo goed hadden als hij dacht.

Toch besloot hij na zijn dolfijnen avontuur toch nog aan de slag te gaan bij Diergaarde Blijdorp. Waarom zou je dan nou doen? Wetende dat de wilde dieren daar absoluut niet thuis hoorde, wilde Dennis er alles aan doen om het leven toch iets aangenamer te maken voor de dieren. Miljoenen zouden er geïnvesteerd worden en toen moest de dierentuin dicht…

Dennis vertelt in deze Plantaardige Praat heel openhartig over zijn tijd bij het Dolfinarium en bij Blijdorp en waarom hij fundamenteel tegen dit soort praktijken is.

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .