Danielle mol GreepUp
Klik op de foto hierboven om naar de video te gaan.

In deze Plantaardige Praat sprak ik met Daniëlle Mol van GreenUp. Mocht ik ooit met mijn dierenkoeken in de supermarkt willen liggen, dan is zij de eerste wie ik bel, want… HELP! Zij bekijkt van receptuur tot verpakking en alle cijfers die jij moet weten, zodat zij een doorslaand succes kan maken van jouw product.

Daniëlle leeft zelf al 5 jaar geheel plantaardig. Ze voelde zich al een tijd niet goed en een diëtiste zei: “probeer eens een tijdje vegan te eten.” Iets waar ze nog nooit echt mee bezig was geweest en deze omschakeling bleek toch de oplossing voor haar te zijn.

Maar door die keuze begon ze ook verder te denken en te leren. Ze kwam erachter hoeveel impact het gebruik van dierlijke producten heeft op het klimaar en hoeveel dierenleed erachter zit. In haar functie als commercieel manager, waar het ging over een inkoopwaarde van zo’n 80 miljoen, voelde ze zich niet helemaal lekker weer. Elke keer weer die discussies over duurzaamheid, wat in haar ogen totaal niet duurzaam was. Dus… ze ging reizen.

Daniëlle is GreenUp een jaar geleden gestart en ze heeft al veel bedrijven mogen helpen om hun plantaardige producten beter en groter op de markt te brengen. Dit gesprek geeft je een kijkje in de wereld Daniëlle en een kijkje in de wereld waar merken en supermarkten mee te maken hebben.

Heel veel kijkplezier met deze Plantaardige Praat met Daniëlle Mol van GreenUp.

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .