Make up Revolution review en tutorial
Make up Rev
Klik op de foto om naar de video te gaan.

Vegan make up wordt steeds toegankelijker. En dat mag ook wel in deze tijden. Ik heb voor jullie deze nieuwste Make Up Revolution palettes getest. Ik had dit merk nog nooit geprobeerd, maar aangezien het vegan, cruelty free én enorm betaalbaar is, kon ik het niet laten om te kopen en te testen. Want waarom zou je voor enorm dure merken gaan die op dieren testen, terwijl je ook kan kiezen voor een proefdiervrij merk die in veel gevallen ook nog eens vele malen goedkoper is. En Spoiler alert: Zoals je in de video kan zien, ben ik onder de indruk van deze palettes.

Dus voor mij zijn deze twee palettes een aanrader. Ik hoop dat deze nog lang te koop zijn en anders hebben ze vast en zeker nieuwe opties. Krijg gelijk zin in de winkel in te duiken voor een nieuwe review.

Heb jij interesse in meer vegan make up? Klik dan hier. En mocht jij nog tips hebben voor hele mooie proefdiervrije merken die geheel vegan zijn of die vegan opties aanbieden, laat het me vooral weten. Daar gaat mijn make up hart namelijk harder van kloppen 😉

Heel veel kijk plezier bij deze video. En als je dit soort video’s kan waarderen, laat dan vooral een like en comment achter. En als je je wil abonneren op mijn kanaal, maar je me nog blijer.

Tot de volgende.

1 comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .