Jullie vragen, mijn antwoorden. Via Instagram vroeg ik jullie om vragen aan mij te stellen, zodat ik deze in een video kon beantwoorden. En iedereen bedankt voor het opsturen van deze vragen. Zo leuk dat jullie echt alle kanten opgingen. Van: hoe heb je Lisette en Rem ontmoet? naar: hoe ga je om met negatieve opmerkingen over veganisme?

Klik snel door naar de video en mocht je nog vragen voor me hebben, mag je deze natuurlijk altijd aan me stellen. En als je blij wordt van dit soort video’s, geef dan een like en comment om de video verder de wereld in te sturen. Als je je abonneert op mijn kanaal, mis je geen enkele video meer.

Jullie vragen mijn antwoorden

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .