Bekijk hier hoe ik juich voor Jeroen Siebelink en zijn boek op YouTube.

Jeroen Siebelink schreef al meerdere boeken. Maar eerlijk is eerlijk, dit is het eerste boek dat ik van hem lees. Ik ben namelijk dol op het merk De Vegetarische Slager. Niet alleen vanwege de producten, maar ook alles wat eraan vast zit. Het verhaal, de marketing, de namen van de producten (wat natuurlijk ook weer marketing is). ALLES!

Jeroen heeft dit boek zo heerlijk geschreven. Het geeft inzicht in alles wat er in het hoofd speelde van Jaap Korteweg, vanaf klein Japie af aan. Kan je je voorstellen dat Jaap een tijdje heeft gejaagd op dieren? Iets wat je je nu toch totaal niet meer kan voorstellen. Je krijgt antwoorden op vragen die je wellicht had, zoals: waarom zijn nog niet alle producten vegan? Waarom de overname door Unilever, etc. Het is een feestje om op deze manier mee te kijken met het hele verhaal achter deze onderneming.

Dus als jij alle (nou ja, bijna alle) ins and outs wilt lezen, over wellicht wel het tofste bedrijf van Nederland, dan is dit boek echt een ontzettend aanrader.

Site Jeroen Siebelink

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .