Heel veel liefde voor de granola van Holie Foods.

Holie! Wat een fijne granola. Een lekkere granola vinden zonder enorm veel toegevoegde suikers. Dat is een behoorlijke uitdaging, kan ik je melden. Maar! Toen kwam Holie Foods met een onwijs lekkere aanzetten. Mijn Absolute favoriet is de Coconut and Cacao Nibs versie. En weet je wat zo mooi is, het is niet alleen vega, er zit geen zout en suiker is én 50% van de winst gaat naar het planten van bomen. What is not to love?!

Ow! En naast Granola, hebben ze ook heerlijke hummus varianten in het assortiment. Zover ik weet is dit merk in Nederland alleen te koop bij de Albert Heijn, maar correct me if I’m wrong.

En wanneer zulke teksten een onderdeel van jouw website zijn… dan groeit mijn liefde voor jouw merk al snel.

Holie Foods snapt het, kijk op https://www.holiefoods.com/purpose

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *