Adoptiehonden Tony en Lu
Klik hier voor de video over Tony en Lu

Onze grote liefdes. Onze adoptiehonden Tony en Lu. Rem en ik moeten elke keer wanneer we deze foto zien, lachen. Lu was net bij ons en blijkbaar nogal geïnteresseerd in Toon. Andersom… ietsje minder. Haha.

In deze video vertel ik je alles over onze adoptiehonden. Toon adopteerden we drie jaar geleden op zeven jarige leeftijd via Ovidefarm. Hij had zijn hele leven in een asiel in Bulgarije gezeten, want hij was blijkbaar niet mooi genoeg en mensen toonden geen interesse in hem. Niet te geloven, want het is zo’n intens heerlijk beessie. Een beetje een rare, maar hey… Daar houden wij van. Ik ben de mensen van Ovidefarm eeuwig dankbaar dat zij Tony’s prachtige hoofd wél zagen en hen naar Nederland hebben laten komen.

Lu heeft jaren rondgezworven en in een asiel gezeten in Rusland. Ik zag haar foto op de site van MyMartin en was direct zwaar verliefd. Toen ik interesse in haar toonde kregen we nieuws te horen waar mijn hart van brak. MAAR! Spoiler. Alles kwam goed en als 5 jarige dame kwam zij bij ons. Ik was zó nerveus. Ik was zo bang dat Tony haar niet zou accepteren, ondanks dat ik het gevoel had dat hij wel een vriendje kon gebruiken. Wat is al zei, Toon is een rare 😉

Geniet van deze video en mocht je nadenken over een hond, kijk dan zeker ook eens bij Ovidefarm en MyMartin, want daar zitten de leukste honden nog te wachten op een fijn huis.

Interesse in mijn zelfgemaakte plantaardige en tarwevrije hondenkoeken? Hier kan je mijn assortiment bekijken.

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .