https://www.youtube.com/watch?v=YiJFXSMvXBY

Lieve Fitbit, ik hou van jou! En dat meen ik.

Dankzij jou ben ik van mijn luie bips afgekomen en eerlijk is eerlijk. Dat was behoorlijk nodig. Ik begon met een doel van 7.000 stappen op een dag. Dat was toen al een uitdaging. Tegenwoordig zit ik op een doel van 100.000 in de week! Dat zijn dus zo’n 14.000 per dag. Wat een enorme verandering met een jaar of twee geleden. Ik ben bijna allergisch geworden voor stilzitten. Ik. Wil. Bewegen!

Onze lieve Toon

Nadat ik deze heb aangeschaft ben ik ruim 12 kilo afgevallen. Eigenlijk door gewoon veel meer te bewegen. Ik moet toegeven dat ik ook veel meer ben gaan bewegen doordat we in die tijd onze lieve Toon (de hond) een fijn thuis hebben gegeven. Minimaal drie keer per dag wandelen, tikt toch lekker aan. Maar zelfs met drie keer per dag wandelen, kom ik soms nog niet aan die verrekte 10.000 stappen. Dus daar moet ik wat beter mijn best mee doen. Maar dat doe ik nu met veel plezier.

Bewegen is zoveel uitdagender en leuker geworden. Simpelweg doordat je precies ziet wat je doet. Je ziet je hartslag, je fitness score, hoeveel calorieën je hebt verbruikt etc. etc. Je kan ook bijhouden wat je eet en hoeveel je drinkt. Je slaap wordt bijgehouden (tenminste in mijn Versa wel, niet alle Fitbits hebben deze functie). Ik vind het een feest om dat soort dingen in de gaten te houden.

Dus mocht jij je fitter willen voelen, dan kan ik een Fitbit echt heel erg hard aanraden. Het is voor mij echt één van de reden geweest waardoor ik me tegenwoordig beter voel dan ooit. Heb jij ook al een activity tracker? En zo ja, welke gebruik jij en waarom gebruik jij juist deze? Ik ben heel erg benieuwd naar jullie bevindingen.

Vlog video business ondernemen Fitbit fit fitter vlogger videomarketing vegan plantaardig veganisme cruelty free diervriendelijk positief positiviteit moeder natuur vloggen video’s afvallen plantaardige praat dieet levenswijze levensstijl calorieën calorie bewegen actiever actief stilzitten stappenteller activity tracker wandelen slaap eten drinken statistieken bijhouden veganistisch marketing

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .