De menstruatiecup… wat een uitvinding!

Elke maand hebben we die fijne week weer. We zijn ongesteld. Wie heeft dat toch bedacht? Eén week in de maand lekker bloeden met zijn allen. Jarenlang heb ik zitten stoeien met inlegkruisjes, maandverband, tampons, etc etc. Maar!!! Dames! Er is zoiets beters dan al die toestanden. Er bestaat zoiets als de menstruatiecup. En degene die dat heeft bedacht is een held(in). Ongesteldheid wordt zo een stuk minder irritant.

Ik moet je eerlijk bekennen dat ik geen hekel heb aan die tijd van de maand. Gelukkig heb ik geen mood swings of enorme buikpijn etc. Als je dat hebt én je moet ook nog aan de slag met maandverband of tampons… Ik heb het met je te doen. De menstruatiecup kan in ieder geval dat gedoetje voor een groot deel verhelpen. Je doet ‘s ochtend je cup in en voordat je naar bed gaat (max. 12 uur aan één stuk) maak je deze schoon en doe je haar weer in. Ideaal! En het scheelt ze onwijs veel afval. Ik kan het tegenwoordig echt vergeten dat ik ongesteld ben. Ik merk het vooral de week ervoor wanneer ik alleen maar pollepels vol Speculoos naar binnen wil werken… Oepsie.

De cup die ik gebruik is de Organicup, maar doe vooral je eigen onderzoek. Er zijn ontzettend veel video’s en sites te vinden met allerlei informatie over verschillende soorten cups. Echt… probeer het eens.

Vlog video business ondernemen ondernemerschap vlogger videomarketing vegan plantaardig veganisme cruelty free diervriendelijk positief positiviteit moeder natuur vloggen video’s plantaardige praat dieet levenswijze levensstijl moestuin duurzaam sustainable duurzaamheid veganistisch make up uiteten menstruatiecup organicup ongesteld maandverband tampons inlegkruisje marketing

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .