Ik moet je eerlijk bekennen. Depressie en borderline heb ik altijd van die ongrijpbare onderwerpen gevonden. Ik kan er geen grip op krijgen. Wat is het nou precies? Hoe ontstaat het? Hoe kom je je dagen door met een depressie? Voor mij iets moeilijks te begrijpen en Marieke moet er dagelijks mee leven. Marieke was zo dapper om met mij in gesprek te gaan over het gevecht dat zij dagelijks voert met deze twee stoornissen.

We praten over haar gevecht, hoe gaat haar vriend hiermee om, welke rol speelt haar geweldige hond Dinges, hoe kunnen wij een handje helpen, etc. Ik vind het oprecht zo ontzettend knap hoe Marieke hier in alle rust over praat en er zo eerlijk over is. Je moet het maar durven.

Dank je wel, Marieke voor jouw openheid over depressie en borderline. Ik hoop en denk dat jij een voorbeeld voor velen zal zijn, door hier zo open over te spreken. Je bent zo’n sterke en mooie vrouw. Ik gun jou een wereld aan licht en moois. Dank je wel dat je met mij in gesprek wilde gaan.

Dit is de korte versie. Via mijn YouTube kanaal en Soundcloud vind je ook de langere podcast versie.

Mocht je vragen hebben, kan je altijd terecht bij Marieke via Twitter of Instagram.

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .