Beste vegan tosti ooit

Voor de aankomende Plantaardige Praat mocht ik Do Bongers van Basic Theory interviewen. Na het interview zei ze: “Kom, we gaan de beste vegan tosti ooit maken.” Nou… daar zeg ik geen nee tegen. We beginnen de video niet voor niets met een dansje.

Do is een heldin in fermenteren. Ze begon met bier en heeft nu de overstap gemaakt naar groente en fruit. drie jaar lang woonde ze in Schotland om alles te leren over bier en daar hoort fermentatie ook bij. Ze won zelfs als eerste vrouw de Bierbrouwer van het jaar Award en ze kreeg nog veel meer prijzen met haar bieren.

Maar goed, ik kan je natuurlijk niet al te veel over haar vertellen, want daarvoor moet je volgende week zeker even kijken naar de Plantaardige Praat op mijn YouTube kanaal. Voor nu kan je meegenieten met Do die de beste vegan tosti OOIT maakt. Als ik eraan denk, kwijl ik alweer een beetje. Hmmmm!

Ow, en het enige wat je nodig hebt voor deze tosti is boter (wij gebruikten FloraPlant), kaas (wij gebruikten de plantaardige rasp van de AH) en de ultieme Kimchido van Basic Theory. Super makkelijk en belachelijk lekker. Mocht je ook een kimchi tosti gaan proberen, laat het dan zeker even weten en tag me op Instagram. Ik ben enorm benieuwd wat jullie van deze combinatie vinden.

Tosti met de ultieme Kimchi!

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .