MAAR IK HOU HELEMAAL NIET VAN THEE! En toch… ben ik dol op Clipper tea. HOE DAN?

Koffie is mijn grote liefde. Eerlijk is eerlijk. Maar toen ik een tijdje geleden op bezoek ging bij Karlien, vroeg ze me wat ik wilde drinken. Ik dacht: DUH! Koffie! Maar ze zette thee voor zichzelf. De gember citroen thee van Clipper Tea. Dat zette me aan het denken. Want ik hou van gember en van citroen. Dus ik dacht: kom maar door met je thee…

Directe liefde

Dat is wat het was, directe liefde. Ik greep gelijk het pakje, om te gluren wat dit voor iets heerlijks was! Ik lees dat het gemaakt is van biologische teelt. Het doosje kan gerecycled worden. Ze bestaan sinds 1984 (mijn geboortejaar, kan geen toeval zijn). MAAR WAAROM KEN IK JULLIE DAN NU PAS?! (Mijn excuses voor de vele hoofdletters. De emoties lopen af en toe hoog op hiero.) Maar met deze informatie nam ik geen genoegen. Dus ik ben die heerlijke site van ze gaan bekijken. Geen plastic, Fairtrade, ongebleekte theezakjes en ga zo maar door. Jaja, Clipper, maak het allemaal nog mooier dan het al was.

Koude thee

Clipper thee GT zonder T
Clipper GT zonder T

Deze zomer kwamen ze weer met iets heel fijns. De Cold Water infusers. En nou ja, dat zijn dus theezakjes voor in koud water. Heerlijk voor in de bloedhete zomers die we tegenwoordig hebben. Onze breinen hier in huize Jansen -Teunissen maakten er gelijk een Clipper Gin Tonic zonder tonic van. Ook ontzettend lekker, al zeggen wij het zelf. Ook deze infusers zijn 100% biologisch, suiker- en cafeïnevrij. En ze zijn wederom verpakt in ongebleekte, plastic-vrije theezakjes. Dat is toch geweldig!

Kortom is deze thee dus niet alleen heel erg lekker (bekijk vooral ook alle andere smaken, want het zijn er VEEL!). Ze zijn ook nog een goed voor mens en milieu. GO CLIPPER TEA!

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .