Wij zijn DOL op de Aziatische keuken. Tijdens onze reizen naar Thailand, Borneo, Sri Lanka, Thailand en Indonesië, zijn wij verslingerd geraakt aan de smaken van deze keuken. Wij gaan daarom met enige regelmaat LOS in de Aziatische winkels. Zowel online als offline. Deze keer shopten we via Asian Food Lovers. Je kan daar uitstekend terecht voor veel vegan Aziatische boodschappen. Absolute favorieten van mij persoonlijk zijn Kimchi (gefermenteerde kool), Gochujang (Koreaanse peperpasta) en Miso (gefermenteerde sojabonen).

Doos vol vegan Aziatische boodschappen

In deze video laat ik je precies zien welke vegan dingen wij hebben aangeschaft en ik vertel je wat we ermee doen. Daarnaast geef ik je ook wat tips over onwijs toffe Youtube/Instagram accounts die het volgen meer dan waard zijn. Dus kom vooral een kijkje nemen op mijn Youtube kanaal om te zien wat er allemaal in onze online boodschappenmand ging.

Als je dit soort video’s tof vindt, laat het me dan vooral weten. Dan ga ik ze vaker voor je opnemen wanneer we bv. in Duitsland zijn wezen winkelen. En mocht je andere ideeën hebben, dan zijn die natuurlijk altijd welkom.

Deze video is niet gesponsord, maar mocht jij als bedrijf interesse hebben in sponsormogelijkheden, dan mag je altijd contact met me opnemen.

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenkoeken webshop

Hondenkoeken

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .